2016-01-27 13:51:00• hírek • Szatmár.ro

Bertici Fivérek lemezbemutató és 3+2 élő nagykoncert

A szatmári mulatós fivérek lemezbemutatóján a mulatós zene legendás előadói is színpadra lépnek.

A mulatós zene szatmári rajongói már valószínűleg a cikkünk megjelenését követően azonnal telefont ragadnak és jegyet foglalnak az április 22-én megtartandó koncertre, amelyen a Bertici Fivérek hamarosan megjelenő harmadik, Kereslek téged című lemezük anyagát fogják bemutatni. A lemezbemutató már önmagában is fontos esemény, de a fiúk további sztárvendégek meghívásával tették még nagyobb durranássá az eseményt.

Az egyik legfontosabb vendégszereplő a magyar mulatós zene nagy öregje, a legendás 3+2 zenekar lesz, akik történetük első koncertjét adják Szatmárnémetiben a jeles alkalommal. Sőt, nem is akármilyen fellépés lesz ez: a 30 éves jubileumi, élő  nagykoncert nagy élmény lesz majd mindenkinek. A lakodalmas zenekarnak karrierje során 15 lemeze jelent már meg - a legutóbbi 2011-ben -, számos kiadvány lett ebből arany vagy platinalemez.

A lemezbemutatón színpadra lép majd a Bertici Fivérek dalszerzője, a magyar mulatós zenei élet mozgatórugója, Sihell Ferry is. A sok sláger előadója, mégtöbb sláger szerzője nagyon ért ahhoz, hogy fergeteges hangulatot teremtsen bárhol, ahol megjelenik, legyen az kisebb házibuli vagy több ezer fős koncert.

A Bertici Fivérek lemezbemutatóján ott lesznek a szatmári mulatós zene nagy reménységei, a már befutott zenészek által mentorált Két Haver formáció is, akik egyben a Szatmári TV1-en futó Szatmári Vigadó című műsor házigazdái is.

A koncertet a Szakszervezetek Mávelődési Házának nagytermében tartják majd április 22-én, a jegyek értékesítése pedig pénteken reggel kezdődik. A belépők 30 lejes egységáron vásárolhatók meg a PRO Music irodában (Szatmárnémetiben a Grigore Alexandrescu utca 10. szám alatt, a Pálfalvi útról az első utca balra), illetve a Szatmárnémeti RMDSZ székházában (Rákóczi/Mihai Viteazul utca 10 szám). Bővebb információkért vagy előfoglalásért azonban már hívhatod a 0725-985-005-ös telefonszámot. Siess, mert úgy tudjuk, hogy már sokan éltek az előfoglalás lehetőségével!

Lemezbemutató a Bertici Fivérekkel, jubileumi koncert a 3+2-vel

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: